Четвер, 25.04.2024, 18:38
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 23 » Оголошення
19:21
Оголошення

Шановні батьки!

Запрошуємо Вас записати свою дитину на навчання у 1-й клас середньої загальноосвітньої школи № 27 з поглибленим вивченням інформаційних технологій та іноземних мов з 1-го класу, яка розташована у Вашому мікрорайоні на вул.Свєнціцького, 15. Триповерхова будівля школи містить просторі та світлі класи, два комп’ютерні кабінети, холи та інші функціональні приміщення, що позитивно впливатимуть на Вашу дитину при впровадженні навчально-виховного процесу.
Повідомляємо, що учні нашої школи з 1-го класу поглиблено вивчають англійську мову, з 5-го класу – другу іноземну мову (німецьку). Учні 1-11 класів поглиблено вивчають інформаційні технології (комп’ютерна азбука, сходинки до інформатики, інформатика, комп’ютерний дизайн). 
У школі функціонують гуртки:
- студія дизайну,
- плетіння з бісеру,
- хоровий,
- танцювальний,
- художня різьба по дереву,
Упродовж навчального року у школі працює група продовженого дня для учнів 1-4 класів. Середня наповнюваність класів початкової школи – 25 учні. Педагогічний колектив школи складається з висококваліфікованих, толерантних, відповідальних вчителів, що завжди будуть раді йти назустріч Вам і Вашій дитині.

Чекаємо на Вас!

З повагою, директор школи Гайдук Ірина Іванівна

Додаткову інформацію Ви можете отримати за телефонами:
276 18 52 (канцелярія)
276 18 53 (заступник директора)
можете відвідати групу в контактах http://vk.com/best_schooool

Переглядів: 524 | Додав: kisa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar