Вівторок, 16.04.2024, 20:55
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 29 » Статуя св. Івана Боско продовжує свій курс школами міста Лева
12:24
Статуя св. Івана Боско продовжує свій курс школами міста Лева

Статуя св. Івана Боско, яку отці Салезіяни подарували меру Львова Андрію Садовому після приїзду мощей святого молоді, продовжує свою прощу школами міста Лева.

Мер міста висловив бажання, щоб діти, молодь та учителі пізнали краще святого, його життя, методи виховання і спосіб вести молодь до Бога.

Особа Святого педагога і покровителя дітей та молоді, а також педагогів та батьків, є актуальною і сьогодні, адже в наші дні, коли молода людина має дуже багато можливостей і "приманок", помічаємо кризу виховання.

Отець Боско був успішним педагогом, досвід якого сьогодні вивчається в Європі поряд із світовими лідерами у царині виховання. Його методика і підхід були насичені любов'ю до вихованця, повагою і розумінням його ідентичності, індивідуальністю підходу та бажанням допомогти. Цих засад Іван Боско навчився від Господа, адже Бог є любов, який бажає людині - у її індивідуальності і неповторності - добра, зросту і злуки з Ним.

Статуя св. Івана Боско почала свій курс школами міста Львова у травні 2013 року. Сьогодні 29/03/2016  Вона у нашій школі .

Переглядів: 607 | Додав: kisa | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar